Tuesday, July 04, 2006

Γιατί δεν μπορείτε να χύσετε εύκολα όταν έχετε φάει κουμπιά

Αν ρωτήσετε ένα γιατρό που γνωρίζει την επίδραση του MDMA στον οργανισμό ενός ανθρώπου , γιατι δεν μπορείτε να χύσετε εύκολα όταν έχετε φάει κουμπιά , τότε είναι σίγουρο οτι θα έχει μια πολύ καλή επιστημονική απάντηση. Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ του Ορθολογισμού και της Λογικής. Το πρώτο νομίζει οτι είναι το δεύτερο. Το δεύτερο ξέρει κάτι παραπάνω αλλα δε μιλάει.

Όποιος ασχοληθεί με το τάντρα-γιόγκα , το πρώτο που θα του κάνει εντύπωση (και ίσως και είναι ο λόγος που θα του κινήσει το ενδιαφέρον για να ασχοληθεί με την τάντρα) είναι ο ισχυρισμός οτι οι εραστές στο ταντρικό σεξ παρατείνουν τη σεξουαλική εμπειρία χωρίς να χύνουν βιαστικά ο ένας στη μάπα του άλλου . Για την ακρίβεια για να μη λέμε παπαριές , η γιόγκα γενικά δεν είναι μια μέθοδος για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη , είναι μονοπάτι για τη λύτρωση της ψυχής. Όποιος κλαψομούνης δυτικός κάνει γιόγκα για να περνάει η ώρα του , ντάξει , είναι απλά κλαψομούνης και δε ξέρει τι του γίνεται.Δε μπορούμε να χρησιμοποιούμε κάτι αδιαφορώντας για το σκοπό που φτιάχτηκε.Αυτό είναι το είδος της αμερικανιάς που ακυρώνει την αξία του σκοπού. Open your minds, σκουλήκια.

Στο ταντρικό σεξ οι εραστες διαπιστώνουν οτι ο εαυτός τους είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι αυτού του σύμπαντος. Τωρα τι σημαίνει αυτό , μόνο να το βιώσει μπορεί κανείς.Μια ιδέα μπορεί να πάρει κάποιος ο οποίος την ώρα που κάνει σεξ με τον εραστή του συνειδητοποιεί έκπληκτος οτι νοιώθει οτι είναι με τον άλλον Ενα. Αν πάλι φάτε ένα κουμπί (ελπίζοντας οτι θα περιέχει καθαρό mdma και όχι καφείνη ή στριχνίνη) τότε η απόλυτη εμπειρία που μπορεί να βιώσετε με αυτό το παπάκι είναι να νοιώσετε οτι δεν έχετε ΕΓΩ. Δηλαδή εσείς το δικό σας και εγώ το δικό μου. Ελπίζω να γίνομαι σαφής. Αν δε γίνομαι σαφής τότε μάλλον απευθύνομαι σε παιδιά που πάνε τρίτη δημοτικού οπότε σε αυτή την περίπτωση σταματήστε να διαβάζετε , τα ναρκωτικά είναι για τους ενήλικες που έχουν μια αρκετά αποκρυσταλλωμένη (χμ... ας πούμε) εικόνα για το τι συμβαίνει γύρω τους.

Αυτή η αίσθηση οτι σε συνδέει αναπόσπαστα κάτι με όλους τους άλλους και γενικά όλα (ακόμα και τα ψάρια στη Λαχαναγορά ή καλύτερα ΕΙΔΙΚΑ τα ψάρια στη Λαχαναγορά) είναι σχεδόν θρησκευτική εμπειρία. Για μερικούς είναι όντως θρησκευτική. Όμως μη ξεχνάτε ποτέ οτι ένα υλικό σήμα μπορεί να σας οδηγήσει στο θεό αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ . Το μονοπάτι αυτό είναι ότι πιο επισφαλές έχει δοκιμάσει συνειδησιακά ο άνθρωπος (ίσως μετά τα φασολάκια της θείας μου) . Η εμπειρία είναι απόλυτη. Η διάθεση που δημιουργείται σε κάποιους χρήστες για επιστροφή ξανά και ξανά σε αυτή την εμπειρία είναι το ίδιο με το να χάνεις το νόημα. Δεν ξέρω ποιό ακριβώς είναι το νόημα αλλα ντάξει τώρα. Τι στο διάολο μπορεί πιά να είναι , ε?

Οι εραστές στο ταντρα γιόγκα δεν έχουν λόγο να χύσουν. Το χύσιμο είναι μικρογραφία του θανάτου. Στο σύμπαν τίποτα δεν πεθαίνει , τουλάχιστον όχι έτσι όπως το εννούμε. Αυτό είναι η Αρχή Διατήρησης της Ενέργειας. Κάθε ορθολογιστής μαλακοπιτουράκος (σας γαμάω μαλάκες ορθολογιστές) θα συμφωνήσει με αυτό αλλα αυτή είναι όπως είπαμε η διαφορά μεταξύ Ορθολογισμού και Λογικής.Η Λογική συμπεριλαμβάνει και την πνευματική εμπειρία , χωρίς να νοιώθει τον καταναγκασμό να τη κόψει και να τη ράψει στα μέτρα του. Οπότε γενικά σε περίπτωση που δεν έχω γίνει σαφής , έχουμε :
ορθολογισμός=μπλιάχ , λογική = ουάου.

Όταν βέβαια μιλάμε για λογική δεν εννοούμε την κοινή λογική. Κοινή λογική και ορθολογισμός έχουν μια αμοιβαία συμπάθεια παρότι ο ορθολογισμός τελικά μπορεί να φτάσει εκ φύσεως ψηλότερα , αλλα όχι αρκετά Ψηλά.

Το "αααααα μωρό μου τελειώνω " είναι μια έκφραση αρκετά σαφής για το τι σημαίνει χύνω. Σημαίνει πεθαίνω. Αυτός είναι ο λόγος που όλα τα ζώα όταν τελειώσουν γίνονται λίγο καταθλιπτικά , μέχρι τουλάχιστον να τους ξανασηκωθεί. Τελικά αυτό που πεθαίνει με το σεξ είναι ενα κομμάτι του εαυτού σου. Είναι το ΕΓΩ που βρίσκει το δρόμο για να εξελιχθεί σε κάτι άλλο , δηλαδή σε ένα μωράκι (εκτός και αν τα σπερματοζωάρια χτυπήσουν πάνω σε latex).
Το δώρο της δημιουργίας συνεπάγεται το θάνατο. Αυτό σημαίνει ο μύθος του δέντρου της γνώσεως. Σε αυτό το σημείο μας έφερε το μήλο. Ο άνθρωπος εφόσον δημιουργεί θα πεθαίνει κιόλας. Το μοναδικό όν που δεν υποκειται σε αυτό το νόμο είναι το φωυερμπαχικό αντίθετο του ανθρώπου. Το υπερανθρώπινο ιδεώδες της φιλοσοφίας . Ο θεός.

Ο θεός είναι σε όλα του αντίθετος απο τον άνθρωπο. Δεν έχει πάθη , δεν πεθαίνει , δεν μετριέται με χρόνο , είναι παντού και δε χρειάζεται να πάει στη λαική για να αγοράσει κρεμμύδια. Κάποιος θα ισχυριζότανε ακούγοντας αυτά οτι ο θεός είναι η ενέργεια. Αυτό δεν είναι λάθος αλλα δε φτάνει κιόλας. Γιατί στο κάτω κάτω και εμείς ενέργεια είμαστε , αυτό δε μας κάνει θεούς. Τι είναι λοιπόν ο θεός?

δεν έχω ιδέα και ούτε πρόκειται να μάθω ποτέ , αλλα τουλάχιστον ξέρω οτι δεν είναι ανάγκη να πάρω ναρκωτικά για να τον βρώ και για να μην εκσπαρματώνω πρόωρα . Γιατι στο κάτω κάτω το να ασχολείται ένας έφηβος(ή ενας ενήλικας που δεν έχει ιατρικό πρόβλημα) με το γεγονός οτι εκσπερματώνει πρόωρα είναι κάτι μάταιο αλλα αναγκαίο παρόλαυτά. Το θέμα παιδιά είναι η Αγάπη. Και τα κουμπιά δε σου δίνουν την αγάπη. Σου δίνουν στην καλύτερη των περιπτώσεων την ευκαιρία να σκεφτείς τι είναι αυτό που το λένε αγάπη.

Τελικά εμείς οι άνθρωποι θα αγαπήσουμε , θα πιούμε μπύρες , θα χορέψουμε σε trance πάρτυ , θα πηδηχτούμε και θα πεθάνουμε. Ο ταντρικός εραστής και αυτός θα πεθάνει. Απλά εκείνος (αλλα όχι περιοριστικά μονο αυτός) θα έχει συνείδηση οτι πεθαίνει σαν μια μικρογραφία ενος πράγματος που δεν πεθαίνει ποτε. Και αυτό... αυτό κάνει τα πουλιά να τραγουδούν. Αυτό κάνει τα πουλιά να γελούν.


ειλικρινά δικός σας
under the influence
e-samanos from outer space
Επίσης μια παρενέργεια του MDMA είναι η σχιζοφρένεια.
Πάω τώρα να ποτίσω τον παππού μου.
μαλάκες ορθολογιστές θα πεθάνετε στριγγλίζοντας μπουαχαχαχαχαχαχ νιάου νιάου τσίπι τσίπι ντάουνγκ μπαμπολέηοοοοο

55 Comments:

At 2:30 AM, Anonymous xpsilikatzoy said...

Εντάξει, αυτή ακριβώς την στιγμή, αυτό ήταν ακριβώς το ποστ που χρειαζόμουν.
u rule!

;)

 
At 2:59 AM, Blogger azrael said...

WOW!

 
At 3:18 AM, Blogger vatraxokoritso said...

Χωρίς να θέλω ή να έχω την διάθεση να προσθέσω ή να αφαιρέσω κάτι στο κατατοπιστικότατο αυτό κείμενο θα ήθελα να πω...
πως απλώς το κουμπί δίνει την αίσθηση που θα έπρεπε να έχουμε έτσι και αλλιώς,ότι αγαπούμε δλδ όλο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένου φυτών ζώων πραγμάτων-και ανθρώπων
επίσης αγαπούμε τον εαυτό μας..
τι κρίμα που όλο αυτό δεν είναι παρά ένα μεγάλο ψέμα που καταρρέει μαζί με την επήρεια-άδειασμα και το κενό μετά είναι ακόμη μεγαλύτερο..
το κακό που σου κάνουν τα ναρκωτικά δεν είναι ότι σε σκοτώνουν ή σε γεμίζουν με ψέμα αλλά ότι σε αφήνουν μετά με μια τεράστια απορία..
Τώρα τι?
τι έχει μετά το μενού?
ε τπτ ,,,,
Τέλος.

 
At 10:58 AM, Blogger Kallioph said...

Πολύ ωραίο το κείμενό σου..

Όσο για την ενέργεια , αυτό είναι για μένα θεός και σαφώς το καθετί είναι θεός όπως και ο άνθρωπος.. αλλά ο εξευγενισμένος, εξελιγμένος, ανοικτός άνθρωπος ο οποίος φτάνει να δει ότι είναι θεός ακριβώς μόνο μέσω της Αγάπης.

 
At 11:05 AM, Blogger Kallioph said...

Επίσης ήθελα να κάνω ένα σχόλιο πάνω στο σχόλιο του βατραχοκόριτσου..
ναι, όλοι θα έπρεπε να την έχουμε αυτήν την αίσθηση.. και όλοι την έχουμε ως φύση μας..
το κακό είναι όταν προσκολλούμαστε σε πράγματα ή ιδέες και προσπαθούμε ασυνείδητα πάντα να πολεμήσουμε αυτήν την φύση μας με ψεύτικα μέσα..
αυτό που κάνει λοιπόν μια ουσία όπως η εν λόγω είναι να μας φέρνει κοντύτερα σε αυτή την φύση και να ξεκολλάει από πάνω μας τις προσκολλήσεις μας (κι αυτό βέβαια σε μικρό ποσοστό και όχι στον βαθμό που το κάνει πχ. ο διαλογισμός) και βέβαια όταν γίνεται με μέτρο.
Όταν είμαστε ένα με το σύμπαν δεν έχουμε απορίες, ούτε κενά.. Κενό δεν υπάρχει στην φύση.. κενό δημιουργείται μόνον από τον νου..
Άλλωστε για να δούμε το μέλλον μας δεν έχουμε παρά να δούμε το παρόν μας.
Φιλικά.

 
At 12:42 PM, Blogger kalliopi said...

This comment has been removed by a blog administrator.

 
At 12:43 PM, Blogger kalliopi said...

http://www.geocities.com/elenastral/
narkwtika_kai_dialogismos.htm

 
At 3:38 AM, Blogger Chaca-Khan said...

Κα-τα-πλη-κτι-κό κείμενο!! Είσαι θεός!!
Βέβαια σε ότι αφορά το συλλογισμό σου "λογικέ" που συμπεριλαμβάνεις την πνευματικότητα : "Κάποιος θα ισχυριζότανε ακούγοντας αυτά οτι ο θεός είναι η ενέργεια. Αυτό δεν είναι λάθος αλλα δε φτάνει κιόλας. Γιατί στο κάτω κάτω και εμείς ενέργεια είμαστε , αυτό δε μας κάνει θεούς. Τι είναι λοιπόν ο θεός?", με κάλυψε η poreia.

Τώρα ένα άλλο ζήτημα. Ένα ς contributor, μας ενημέρωσε ότι το post δε βγήκε στο monitor. Άλλα ποστ κατά το παρελθόν έχουν ανέβει;
Αν ναι, πρέπει να γίνει λίγο ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ!!!
sorry
Και πάλι : υπέροχο κείμενο ..

 
At 3:46 AM, Blogger Chaca-Khan said...

άκυρο. το έλεγξα.απλά ο ελέφαντας λέει μαλακίες..

 
At 9:55 AM, Anonymous COALA said...

Οι ορθολογιστές είναι σαν τα hot dog. Η ονομασία τους δεν έχει καμία σχέση με το τι πραγματικά είναι..

 
At 12:06 PM, Blogger 0 Comments said...

επίσης πρέπει να αφήνουμε τις σκέψεις μας να πετάνε σαν πουλιά (αν μπορούν με τα κουμπιά που δε μπορούν)κι αν επιστρέψουν πάναπεί ότι είναι δικές μας οπότε ΝΑΙ είμαστε οι γονείς τους και γύρισαν για χαρτζιλίκι άτιμεη φωτιά!

 
At 1:44 PM, Blogger ΗΠΣΤΓ said...

Σαμάνε άψογος. Μπήκα από περιέργεια για τον αλαλούμ τίτλο και σοβαρεύτηκα αρκετά στην πορεία. Άψογος

 
At 5:04 PM, Anonymous Anonymous said...

hey
Ωραια κειμενο σαμανε..
On a sidenot,πιστευω ο θανατος του εγω ειναι περισσοτερο συνυφασμενος με τα ψυχεδελικα drugs..

vatraxokoritso, το τι θα σου μεινει απο την Χ εμπειρια με MDMA , LSD , μανιταρια , η οτιδηποτε , εξαρταται σε μεγαλο βαθμο απο σενα.. Δηλαδη το αν θα μαθεις κατι απο αυτο η απλα θα ειναι μια φουσκα που γρηγορα ξεφουσκωσε...

 
At 9:00 PM, Anonymous Anonymous said...

Δείτε και το http://www.thedea.org

Βατραχοκόριτσο ,όχι,το χάπι απο μόνο του δεν θα σε "αλλάξει".Θα σου δείξει.

Τώρα το τι ακολουθείς εσύ και κατα πόσο κρατάς στην μνήμη σου και την καρδία σου κάποια πράματα...Άλλη ιστορία.

"Κουμπιά"...Χεχ,άκου όνομα.

 
At 1:09 AM, Anonymous Anonymous said...

Βατραχοκόριτσο εξαρτάται επίσης απο την επαφή που έχεις με αυτό το θέμα.

Χ αριθμός χαπιών (=καικαλαεμπειρικήγνώση) δεν εγγυάτε πραγματική γνώση του θέματος.Η επικουρική λήψη ενός χαπιού ουδέποτε αποτέλεσε πανάκεια,απο βιάγκρα εώς ασπιρίνη.

Δεν είναι "ψέμα".Είναι άλλη οπτική γωνία.Και δεν υπάρχει "άδειασμα" αν ξέρεις πώς να το εμποδίσεις.Αλλα για να ξέρεις πως να εμποδίσεις το "άδειασμα" τουλάχιστον απο νευροχημικής απόψεως πρέπει πρωτού μπουκωθείς το χαπάκι να έχεις κάνει σοβαρό διάβασμα πάνω στο θέμα,κάτι το οποίο σπανιώτατα γίνεται και απο λίγα άτομα (έτσι πληροφοριακά ,αυτά τα άτομα τείνουν να το χρησιμοποήσουν 1-2 φορές στην ζωή τους και να λάβουν τα μέγιστα απο τούτο δίχως να το κουράσουν το θέμα).

Βέβαια όλα αυτά έιναι ψιλά γράμματα αν απλά κάποιος περνάει την (να χρησιμοποιήσω χαζοαγγλοελληνοαργκό) "φάση των drugs" ή απλά "έφαγε ένα κουμπί". Ψιλά γράμματα...τι σου λέω και γώ τώρα....

 
At 6:09 AM, Anonymous Anonymous said...

Ρε αγράμματο μαλακισμένο βαποράκι, όλα τα κόμπλεξ σου φαίνονται.

 
At 11:53 AM, Anonymous xxx said...

Ton E-samano les?

 
At 5:11 PM, Anonymous Anonymous said...

"Vaporakia kai komplex"

Malista.

As to afhsoyme sto oti diaforetikh prossegish kai vathos gnwshs exei o kathenas kai analogws sxoliazei.

 
At 5:58 PM, Blogger MasterOfDeception said...

Hey.. πρωην Anonymous[o 1oς που ποσταρε εδω :D] νυν blogger..

Τα κουμπια συχνα περιεχουν καφεινη η DXM η αμφεταμινες ομως ποτε στρυχνινη, αυτο ειναι μυθος, check και το erowid.

 
At 7:44 PM, Anonymous Anonymous said...

To idio epeivevaiwnoun kai tests pou exoun ginei kata kairous kai exoun dhmosieytei se diafores istoselides.

Mia idea mporeite na parete apo edw :

http://www.ecstasydata.org/

Epishs kalo einai na gnwrizete oti yparxoun test kits ,opws to Marquis Reagent pou einai kata vash enas poiotikos elegxos ths ousias. Koinws,sou leei panw katw "ti kratas sta xeria sou",pragma safws kalytero apo "gnwrizw apla oti krataw ena xapi pou mou to poulhse kapoios kalothelhths ws XTC".

 
At 5:27 PM, Blogger antikoala said...

Να σου πω τη μαύρη αλήθεια δεν κατάλαβα ούτε που ακριβώς ήθελες να καταλήξεις με το άρθρο σου αυτό, ούτε ακριβώς τι ήθελες να πεις επιμέρους.

Γενικώς πάντως οι αντιλήψεις περί σεξ, θεού, ενέργειας κλπ είναι τελείως υποκειμενικές και ξεχωριστές για τον κάθε έναν και ίσως θα ήταν καλύτερο να το βλέπουμε λίγο πιο συγκροτημένα το θέμα πριν φτάσουμε σε γενικευμένα συμπεράσματα για το κάθε ένα απο αυτά. (τσέκαρε λίγο το άρθρο σου "το χόρτο σε κάνει φυτό" για comments)

Α, ο διαχωρισμός Διαφωτισμού- Λογικής μου είναι τελείως αδιευκρίνηστος

 
At 7:27 PM, Anonymous Graha said...

Πώς βλέπουν οι ως τώρα σχολιαστές την εμπειρία του MDMA?

Γιατί πολλοί μένουν "ανικανοποίητοι"?

Όπως και να το κάνουμε κάθε φαρμακολογικό σκεύασμα,και συγκεκριμένα κάθε ψυχοενεργό σκεύασμα, έχει δύο παράμετρους.Την διάρκεια της εμπειρίας,και μια "ανοχή" που αναπτύσεται απο την συχνή χρήση.Αυτό πολύ απλά σημαίνει οτι κάποιος δεν μπορεί να προεκτείνει την διάρκεια της εμπειρίας χρονικά παίρνωντας παραπάνω επ αορίστου.Το MDMA έχει και μια τρίτη,μια μόνιμη "ανοχή" που ονομάζεται "χάσιμο της μαγείας".Εδώ σκουραίνουν τα πράματα.Σε πολύ απλό επίπεδο αυτό σημαίνει οτι υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός φορών που δουλεύει το MDMA για κάποιον και πέραν αυτών όσο καιρος και να περάσει δεν επανέρχεται η μαγεία. Αυτό αν είναι αποτέλεσμα νευροπροσαρμογής ή νευροτοξικότητας της ουσίας είναι κάτι που δεν έχει διασαφινιστεί ακόμα.

Υπάρχει τρόπος να προεκταθεί η εμπειρία πέραν τοθ 4-5ωρου χωρίς την λήψη παραπάνω MDMA? Ναι και δουλεύει.

Υπάρχει τρόπος να προστατευτεί κάποιος απο πιθανα νευροτοξικά αποτελέσματα και το "χάσιμο της μαγείας" ? Πάλι ναι.

Υπάρχει τρόπος το κατέβασμα της εμπειρίας καθώς και η ενσωμάτωσή της να γίνει πιο ομαλά και πιο σίγουρα? Πάλι ναι.

Δεν θα επεκταθώ στα παραπάνω προς το παρόν.Το θέμα ,κατ εμε είναι πάντως οτι όπως και να έχει,ακόμα και να γνωρίζει κάποιος τα παραπάνω "κολπα", δεν θα του βγεί σε καλό αν το παρακάνει.Μακάρι απλά σε 2-3 το πολύ χρήσεις,σωστές,σχεδιασμένες,ψυχοθεραπευτικά δομημένες χρήσεις οι περισσότεροι να πιάναν το νόημα αυτής της ουσίας και να κάναν στην ζωή τους θετικές αλλαγές αντί του συνεχούς χαπακώματος που ποτέ δεν τελειώνει παρα μόνο όταν τελειώσει η άκρη/λεφτά/μαγεία.

Όσο και να το πολεμάς δεν θα μείνεις "εκεί".Φρόντισε λοιπόν το συντομότερο δυνατό να φέρεις κάτι απο το "εκεί" "εδώ".

 
At 9:35 PM, Blogger Άβατον said...

Αν και έχω αρκετές διαφορετικές αντιλήψεις και φιλοσοφία σε ορισμένα θεματάκια που αγγίζεις στα διάφορα post σου, μπορώ να πω πως μου αρέσει πάρα πολύ το blog σου. Αποπνέει μια αυθεντικότητα και φυσικά μια σοβαρότητα. Άλλωστε ένας σαμάνος οφείλει αν μη τι άλλο να σέβεται έναν άλλον σαμάνο :)
Τα σέβη μου λοιπόν...

Υ.Γ: Πιθανότανα δεν χρειάζεται να στο πω μιας και έχω πάρει την αίσθηση πως τον Carlos Castaneda των έχεις "ξεκοκαλλίσει" αλλά...αν όχι, καλό θα ήταν να το κάνεις. One of my favourite teachers. Να είσαι πάντα καλά και να μας χαρίζεις και άλλα υπέροχα posts

 
At 2:59 PM, Blogger c0nfy said...

poli kalo post! lew na psaxtw me tin tandra :P

 
At 12:16 PM, Blogger polikarpos said...

vasika to post itan pragmati entypwsiako.
to paralirima sto telos einai oti pio asteio exw diavasei edw kai poli kairo...kai sigoura kalytero apo polla blogs pou perniountai gia de kserw k gw ti edw mesa.
ρησπεκτ

 
At 6:51 AM, Anonymous Anonymous said...

Good afternoon many have machines which not insuranced,
you have a unique opportunity only today to receive insurance the machine free of charge
auto insurance
auto insurance
cars insurance
cars insurance
texas car insurance
texas car insurance
car insurance quotes
car insurance quotes
car insurance policy
car insurance policy
xanax
phentermine
buy tramadol

 
At 9:32 PM, Anonymous Anonymous said...

Good afternoon many have machines which not insuranced,
you have a unique opportunity only today to receive insurance the machine free of charge
auto insurance
auto insurance
cars insurance
cars insurance
texas car insurance
texas car insurance
car insurance quotes
car insurance quotes
car insurance policy
car insurance policy
xanax
phentermine
buy tramadol

 
At 4:18 PM, Anonymous Anonymous said...

Very nice site! » » »

 
At 3:00 AM, Blogger FuSmOKer said...

Οι γιαπωνέζοι και τα κουμπιά γενικώς δίνουν το feeling της εμπαθογέννεσης και εντακτογέννεσης (τα loved-ups).
Μόνο MDMA δεν έχουν μέσα.
Τριμμένο γυαλί λάμπας, speed, ισο-σαφρόλη (2C-B) και σκατά και άντε βγάλε άκρη..

Base αρχηγέ, base pure, καθαρό MDMA απ' τη μύτη.

Εγώ πάντως πιστεύω ότι δεν μπορείς να χύσεις ΚΑΘΟΛΟΥ εύκολα από τα Ε's (αν έχεις φάει και πάνω από 6-7) γιατί απλά έχεις κλάσει πάνω σου..

 
At 8:24 PM, Anonymous Anonymous said...

Δεν τους συμφέρει να έχουν τριμένο γυαλί λάμπας όταν μπορούν να νοθεύσουν με τάλκ, η ισοσαφρόλη μένει αν δεν γίνει καλή σύνθεση και το 2C-B μια ψυχεδελική φαιναιθυλαμίνη δεν συμφέρει σε νοθεία επειδή έχει το δικό της αγοραστικό κοινό και χτυπάει καλές τιμές μόνη της....

 
At 10:41 PM, Blogger FuSmOKer said...

@anonymous:
Συμφωνώ πως το έχουν γαμήσει το θέμα με τα ταλκ, πούδρες, τριμμένη παρακεταμόλη και τα ρέστα. Το τριμμένο γυαλί λάμπας το έχω δει αρκετές φορές να το βάζουν σε κάποιες παρτίδες mitsubishi και pink diamonds. Στην Αγγλία.
Σωστό επίσης αυτό που λες με το 2C-B, πωλείται και ξεχωριστά και έχει και σχετική ζήτηση (Αγγλία). Είναι και ακριβό. Αλλά έχει βρεθεί σε αρκετές παρτίδες Ε's. Και όταν λέω έχει βρεθεί εννοώ ότι το έχω δει σε στενό περιβάλλον και όχι το διάβασα κάπου όπως για στρυχνίνες π.χ. στα κουμπιά το οποίο δεν πιστεύω για πολλούς λόγους και ένας από αυτούς το κόστος.
Thanx man (για την απάντηση)

 
At 2:15 PM, Blogger Michalis said...

Πολύ καλί δουλεία !!! Συγχαρητήρια !!! Αν θες να δεις αστεία βίντεο μπορείς να επισκέπτης ://funniestvideoclips.blogspot.com/ όπου εκεί μπορείς να βρεις συλλογές από επιλεγμένα αστεία βίντεο. Απόλαυσε…

 
At 7:01 PM, Anonymous Anonymous said...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is

 
At 8:47 PM, Anonymous Anonymous said...

xaxaxaxaxaaxaxa foveros re file.Egrapses!!!!!xaxaxaxaxa

 
At 5:54 PM, Blogger Apostolos said...

Hmmm.. Prometheus rising σου λεει κατι, ετσι δεν ειναι?

 
At 6:15 AM, Blogger call me random said...

σαγαπαω, οχι γι'αυτα που γραφεις, αλλα γιατι 2 λεπτα πριν κλεισω το πισι, και ενω ειμαι τερμα κλασμενη απο το θειο αλκοολ, βρηκα τυχαια το ποστ σου στο tumblr, απο εναν ακυρο τυπο (ή τυπισσα, δεν θυμαμαι), και αναφερεσαι στην πανεμορφη μανταμ, και απο διπλα γραφεις για ψυχεδελειες και ιστοριες, και απλως σ'αγαπαω γιατι εισαι εσυ και αμα δεν σταματησω να γραφω θα με παρεξηγησεις οτι ψαχνομαι απεγνωσμενα για σεξ, αλλα ουτε καν, οποτε σταματαω και γεια! :3

 
At 6:16 AM, Blogger call me random said...

και βατραχοκοριτσο, ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΙΑ! ακριβως αυτο και κριμα που ειναι ακριβως αυτο..

 
At 5:25 AM, Anonymous Anonymous said...

игровые автоматы резидент играть онлайн бесплатно 999 [url=http://muhouransutechtwei.narod.ru/file750.html]игровые автоматы 24megaslot[/url] онлайн покер играть бесплатно , [url=http://muhouransutechtwei.narod.ru/file285.html]казино рулетка онлайн бесплатно[/url] игровые автоматы бесплатно про ковбоев , [url=http://muhouransutechtwei.narod.ru/file285.html]казино рулетка онлайн бесплатно[/url] игровые автоматы без рег , [url=http://muhouransutechtwei.narod.ru/file255.html]онлайн покер на реальные деньги[/url] азартные игры автоматы играть бесплатно без регистрации алькатрас

 
At 9:23 AM, Anonymous Anonymous said...

интернет рояль казино [url=http://tinateadartiin.narod.ru/archive84.html]онлайн покер старс[/url] скачать игру покер онлайн , [url=http://tinateadartiin.narod.ru/archive224.html]интернет казино в санкт петербурге[/url] вулкан казино онлайн без регистрации , [url=http://tinateadartiin.narod.ru/archive658.html]игровые автоматы 1985-1995 годов выпуска[/url] русские игровые автоматы онлайн бесплатно , [url=http://tinateadartiin.narod.ru/archive266.html]игровые автоматы играть пробно[/url] онлайн покер играть бесплатно без регистрации kz , [url=http://tinateadartiin.narod.ru/archive98.html]игровые автоматы garage играть бесплатно[/url]

 
At 1:08 PM, Anonymous Anonymous said...

играть онлайн казино игровые автоматы игровые автоматы на деньги из кошелька webmoney онлайн покер без вложений школьнику , казино онлайн бесплатно голдфишка игровые автоматы играть бесплатно онлайн 888 , интернет казино на реальные деньги qiwi онлайн покер играть бесплатно без регистрации онлайн , игровые автоматы the scrooge играть бесплатно без регистрации игровые автоматы онлайн играть бесплатно в хорошем качестве , игровые автоматы resident играть бесплатно и без регистрации

 
At 11:19 PM, Anonymous Anonymous said...

Έχετε σίγουρα κάποιες ευχάριστες γνώμες και απόψεις. Το ιστολόγιό σας προσφέρει μια φρέσκια ματιά σε αυτό το θέμα.

 
At 7:10 PM, Anonymous Anonymous said...

buy valium online 2 mg valium effects - buy valium online no prescription in australia

 
At 8:02 PM, Anonymous Anonymous said...

buy valium online took 5 10 mg valium - buy generic valium no prescription

 
At 12:42 AM, Anonymous Anonymous said...

казино европа выплаты [url=http://diecremgoldbookcirigh.narod.ru/vip324.html]интернет казино честное wmr visa lottery[/url] интернет казино онлайн ёлки в хорошем качестве , [url=http://diecremgoldbookcirigh.narod.ru/vip792.html]казино вегас онлайн[/url] казино онлайн mac , [url=http://diecremgoldbookcirigh.narod.ru/vip738.html]казино онлайн ua[/url] онлайн казино рб , [url=http://diecremgoldbookcirigh.narod.ru/vip306.html]казино щучинск[/url] онлайн казино играть на гривны харьков

 
At 5:14 PM, Anonymous Anonymous said...

sorte que si on avait pu les mettre en presence, viagra france, il se dedouble en acide formique et levantar el molde de la maquina ni mds cialis barcelona, autor que demuestra convincentemente lo anterior, che il Fries abbia fondato il suo genere, viagra naturale senza ricetta, dissepimentis crassissimi, Die Darstellung der Phosphorsaure im Grossen, cialis preise, phosphorsaurer Ammoniurasalze,

 
At 1:20 AM, Anonymous Anonymous said...

казино большой азарт [url=http://campmillterprosaftid.narod.ru/hot616.html]казино онлайн бесплатно играть азарт[/url] макао казино покер , [url=http://campmillterprosaftid.narod.ru/hot616.html]казино онлайн бесплатно играть азарт[/url] честность интернет казино xo imperial , [url=http://campmillterprosaftid.narod.ru/hot198.html]интернет казино лото ru[/url] интернет казино игровые автоматы бесплатно через торрент , [url=http://campmillterprosaftid.narod.ru/hot770.html]казино русская рулетка онлайн[/url] онлайн казино afi , [url=http://campmillterprosaftid.narod.ru/hot704.html]казино на телефон[/url]

 
At 11:23 PM, Anonymous Anonymous said...

интернет казино телефон nokia, казино 777 игровые автоматы бесплатно [url=http://agnersabankgalen.narod.ru/file36.html]где казино москва[/url] как заработать в казино [url=http://agnersabankgalen.narod.ru/file135.html]интернет казино вулкан игра на вертуальные деньги йошкар ола[/url] казино вулкан и их программа счета статистики [url=http://agnersabankgalen.narod.ru/file216.html]казино 4pda[/url] казино игры online [url=http://agnersabankgalen.narod.ru/file90.html]казино las vegas санкт петербург[/url]

 
At 8:08 PM, Anonymous Anonymous said...

buy tramadol overnight shipping buy tramadol cod online - buy tramadolcod next day delivery

 
At 10:25 PM, Anonymous Anonymous said...

buy tramadol 100mg buy tramadol online no prescription cod - order tramadol online

 
At 7:49 AM, Anonymous Anonymous said...

where to buy misoprostol - buy misoprostol for abortion - buy cytotec abortion pill

 
At 6:53 PM, Anonymous Anonymous said...

Buy Tramadol Online buy tramadol online mastercard overnight - buy tramadol in florida

 
At 4:58 AM, Anonymous Anonymous said...

buy lipitor canada or buy seroquel xl or abilify online cost

 
At 8:53 PM, Anonymous Anonymous said...

tramadol online overnight or buy tramadol without a script or buy tramadol saturday delivery

 
At 12:07 AM, Anonymous Anonymous said...

Buy Priligy Online where to buy priligy in usa - where to buy priligy in canada

 
At 7:57 AM, Anonymous Anonymous said...

казино golden ring [url=http://xxx.kazino-del-rio.ru/infa555.html]Азартные Игры Раздевания Wifi[/url] покер 52 цена [url=http://xxx.kazino-del-rio.ru/infa70.html]Секреты Онлайн Покера[/url] что такое онлайн покер 888 и игровые автоматы развлекательных центров [url=http://xxx.kazino-del-rio.ru/]Честное Интернет Казино[/url]

 

Post a Comment

<< Home